Entry King Merah pada minggu ini !

Ahad, 28 Julai 2013

I'm Back ...

 
 
Hai semua . Rindu Fik dekat korang semua . Dalam lama Fik tak share cerita dalam blog nie . Sekarang nie baru la Fik ada masa nak bercerita . Bukan apa ,  sejak kebelakangan nie Fik BUSY sikit . Maaf ye semua .


Sebelum tu Fik nak tanya dekat korang semua . Korang semua sihat tak ? Ada tak tinggal PUASA buat masa nie ? Kalau tak ada bagus . Bagi yang ada tu nanti ganti la ye . Serius , Fik memang rindu dengan pembaca - pembaca blog King Merah nie .


Sewaktu ketiadaan Fik di dalam dunia blog nie . Macam - macam Fik fikir . Bukan apa takut pembaca semua lari dan tak nak dah baca blog Fik . Oh lupa , mesti korang tertanya - tanya kan . Kenapa King Merah gelar diri King Merah , Fik


Tu nama singkatan Fik . Fik rasa lebih bagus guna nama sendiri kot . Entahlah . Hehehe ... Kalau Fik guna nama King Merah ataupun Fik harap semua faham ok (^_^)Y ... Bila Fik buka sahaja blog nie . Banyak benda baru yang berlaku . 


Tak sangka , semuanya dah berubah dan semuanya dah lain . Macam lagi susah je nak letak apa - apa yang patut dalam blog nie . Buat masa sekarang , benda tu Fik tolak tepi dahulu . 
 
 
Fik harap , dengan kehadiran Fik semula di dunia blog nie dapat menarik korang untuk terus membaca cerita Fik tanpa rasa jemu . Cewah ayat . Jumpa lagi di lain entry ok ...



1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...