Entry King Merah pada minggu ini !

Sabtu, 25 Februari 2012

Terima Kasih Semua ...

 
 
Sudah 17 tahun umur King Ungu ... macam tak percaya je kan ... tahun ini King Ungu akan memduduki peperiksaan yang amat-amatlah penting ... menentukan masa hadapan King Ungu ... tapi bukan benda itu yang King Ungu nak ceritakan ... King Ungu nak bercerita tentang HARI JADI King Ungu ...
 
Di FACEBOOK ... ramai yang wish birthday King Ungu ... orang yang King Ungu tak kenal pun tidak ketinggalan untuk wish ... King Ungu ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada sesiapa yang wish birthday King Ungu ...
 
 
 
kek biasa sahaja ...
malas nak beli mahal-mahal ...
membazir je ... hehehehehe ...
nie kek Hari Jadi King Ungu ...
 
 
 
 
Ini time aktiviti memotong kek ...
hehehe ...
 
 
 
 
tidak ketinggalan ...
rakan-rakan di Facebook ...
yang wish birthday King Ungu ...
 
 
 
King Ungu tak ada nak list blog yang join segmen King Ungu semalam ... sebab tak ada sambutan ... nak buat macam mana ... kepada yang wish Birthday King Ungu ... King Ungu sekali lagi ingin mengucapkan jutaan terima kasih ... kepada anda semua yang wish Birthday King Ungu ...
 
Kalau post kali ini membuat korang semua terkecil hati ... King Ungu minta maaf ok ... sekian
 
 
 

2 ulasan:

  1. happy belated birthday! *baru tahu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you ... hehehehehe ... tak apa ... janji kamu wish my birthday ... =)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...