Entry King Merah pada minggu ini !

Ahad, 6 Mei 2012

Tutorial : Tukar Dashbroad Baru ke Dashbroad Lama


Hai semua ... selamat malam ... apa yang King Ungu buat tengah malam macam nie ... hadoi ... mestilah nak buat TUTORIAL ... dah lama King Ungu tak buat tutorial ...


Pada tengah malam ini ... King Ungu nak share dekat korang satu tutorial mengenai bagaimana nak  DASHBOARD LAMA ... ramai jugalah kawan - kawan King Ungu bising ... rasa macam lain sangat - sangat ... 


Maybe diaorang tidak dapat menyesuaikan diri dengan DASHBOARD BARU kot ... jangan banyak taip ... jom kita mulakan operasi kembalikan dashboard baru ke dashboard lama ...






tengok gambar ini dengan teliti



STEP 1 : korang pergilah ke PAPAN PEMUKA atau DASHBOARD ... lepas tu tekan simbul yang King Ungu tunjukkan tu ...


STEP 2 : lepas itu tekan OLD BLOGGER INTERFACE yang tertera pada gambar itu ...


Ha ... bila korang tekan sahaja old blogger interface ... secara automatik ... terus jadi dashboard lama ... so ... korang semua tak perlulah pening lagi bukan ...


Oklah ... itu sahaja tutorial yang dapat King Ungu kongsikan pada TENGAH MALAM yang agak sepi ini ... kalau King Ungu ada buat salah dan silap ... King Ungu minta maaf ok ... sekian



2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...