Entry King Merah pada minggu ini !

Ahad, 11 November 2012

Photoshoot Lagi ! Yeah !


Hai semua ! Apa khabar ? Adakah hari ini ceria bagi korang semua ? Diharap ceria selalu . Ok hari Ini King Merah nak menceritakan tentang photoshoot yang telah dijalankan pada hari jumaat baru - baru ini . Jom baca entry King Merah yang seterusnya .


Kami merancang untuk ber - photoshoot pada hari tersebut . Apa yang kami rancangkan itu berjalan lancar tanpa sebarang gangguan . Pada photoshoot kami pada kali ini , kami merancang untuk menerapkan kelainan sedikit pada gambar kami .


King Merah selaku editor bagi gambar tersebut , mencari idea untuk memasukkan elemen kelainan di dalam gambar itu berdasarkan atas pemintaan bestfriends King Merah . Tetapi elemen kelainan yang di terapkan oleh King Merah belum la di tahap yang memuaskan . 


Ini kerana , King Merah tiada kepakaran untuk menjadikan gambar sebenar dan gambar tiruan kelihatan seperti gambar sebenar . Mungkin King Merah perlukan lagi ilmu - ilmu yang King Merah perlu di ambil . Tetapi di mana King Merah mahu belajar semua itu ? King Merah pun tak tahu . Korang boleh tengok hasilnya .


Photoshoot 1Photoshoot 2Photoshoot 3Photoshoot 4Photoshoot 5Photoshoot 6
Photoshoot 7


King Merah hanya pilih 7 sahaja gambar untuk di kongsikan dan di upload di dalam blog King Merah . King Merah tak la hebat sangat nak edit gambar tambahan tu supaya jadi gambar real . Nak kena siapa photographer kami berdua ?Yang memakai baju berwarna biru la photographer kami .


Inilah yang King Merah cakap . Unsur atau elemen kelainan yang kami ketengahkan .


Photographer : Ghaus
Juru Solek : Syazwani
Editor : King Merah

5 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...