Entry King Merah pada minggu ini !

Jumaat, 23 Disember 2011

Adik Angkatku jadi Pelajar Cemerlang


Ok ... Little Monster nak bercerita tentang ADIK ANGKAT Little Monster ... dalam family ... Little Monster merupakan anak terakhir daripada 4 adik beradik ... so Little Monster memang tak ada adiklah ... dah kata anak terakhir ... memangnya tak ada adik ...

Little Monster mengenali adik angkat Little Monster tu waktu Little Monster darjah lima seingat Little Monster ... macam mana boleh kenal ... dulu Little Monster dengan adik angkat Little Monster merupakan team TAEKWONDO ... cewah ... mula-mula kenal di situlah ...

Tahun nie merupakan tahun dia menduduki PEPERIKSAAN PENILAIAN MENENGAH RENDAH ( PMR ) ... hari semalam ( KHAMIS ) ... result PMR keluar ... so entahlah dia berdebar atau tak time ambil result tu ( mestilah berdebar ) ... Little Monster sendiri pun terlupa yang dia sudah berumur 15 tahun ... hehehe ... dah besar adik Little Monster erk ...

Memang terkezutlah Little Monster semalam ... dia ada post sesuatu dekat wall facebook dia ... dengan mood bosan masa tu ... so bacalah ... ingatkan dia merepek apa ( sebab memang suka merepek pun ) ... dia bagitau yang dia dapat 9A dalam exam PMR ... sebab tu Little Monster terkezut semalam ...



TANIAH ADIKKU ...
muahahahahahaha ....


Lepas Little Monster dah tahu yang dia dapat 9A tu ... memang happylah ... walaupun bukan adik kandung ... tapi memang happy ... tadi chatlah dengan dia ... cakap taniah dekat dia ... kalau bab HADIAH ... coming soon ok ... hahaha



inilah adik angkat Little Monster ...
santik tak ...???
muahahahahaha ...


Oklah itu sahaja cerita Little Monster pada kali ini ... Little Monster ingin mengucapkan TANIAH kepada semua calon-calon PMR 2011 yang memperolehi semua A ... bagi yang tak dapat tu ... jangan bersedih dan jangan berputus asa ... exam SPM buat betul-betul ... sebab SPM penentu segala-galanya ... 

Kalau Little Monster ada buat salah dan silap ... Little Monster minta maaf ok ... sekian


2 ulasan:

  1. haha! thanks ya...

    BalasPadam
  2. hahaha ... welcome ... hang kan adik angkat k0i ...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...