Entry King Merah pada minggu ini !

Sabtu, 17 Disember 2011

Follow Mefollow


Apa khabar semua ...??? Alhamdulillah ... sekarang Little Monster sudah sembuh ... bolehlah Little Monster ngusha blog-blog yang cantik lagi menawan di luar sana ... boleh berchating in facebook ... cewah sebelum nie ... macam sihat je kan ... huhuhu ...

Asal lain macam je tajuk cerita kali ini ... FOLLOW MEFOLLOW ... macam pelikkan ...??? pada mulanya ... Little Monster tak tahu nak buat apa ... sebab dah bosan berchating ... dan lain-lain ... so tiba-tiba je idea agak bagus muncul di kepala otak Little Monster nie ...

Apa lagi Little Monster pergi satu group nie ... Little Monster buatlah segment FOLLOW MEFOLLOW ( secara tidak langsung ) ... ingatkan tak dapat sambutan ... tengok-tengok ... memang banyak yang hantar komen suruh follow blog diaorang ... huhuhuh ... memang best ...



tulah akibatnya ...
buat segment bukan-bukan ...
kan ramai yang hantar link suruh follow ... hehehe


Little Monster tak kisahlah ... hantarlah berapa banyak linknya ( berlagak nampak ) ... Little Monster akan follow ( kalau ada masa ) ... huhuhu ... kalau ada masa Little Monster share blog diaorang dekat pembaca semua ... kalau diaorang bagi kebenaran ... huhuhu ...

Oklah ...itu sahaja cerita pada kali ini ... diharap cerita nie best bagi korang ... kalau ada silap dan salah saya minta maaf ok ... sekian


2 ulasan:

  1. shark x suka folow2 nie
    suka mengfolow jer:p

    BalasPadam
  2. huhuhu ... ok follow blog saya ...huhuhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...