Entry King Merah pada minggu ini !

Khamis, 1 Disember 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret


Hai semua ...apa khabar ...???diharap semua sihat ...kalau ta sihat tu ...copat-copatlah makan ubat ok ...ha ...hari ini ( 01.12.2011 ) genap 1 Tahun blog kakak yang sungguh comel dan cantik iaitu KAK LYSSA ...happy birthday ...blog Little Monster beroperasi pada bulan 12 juga ...tapi lambat lagi ...diharap akak ceria apabila baca cerita Little Monster nie ...macam tak percaya yang blog kak lyssa 1 tahun ...sedangkan dah kebabom ...hehehe





1. Little Monster dah letak tajuk entry yang akak suruh ...

2. dah letak Banner akak ...

3. Dah LIKE FAN PAGE akak ...jangan lupa like juga fan page saya ok ...

4. ok komen Little Monster terhadap blog akak ialah ...
  • MEMANG BEST CERITA AKAK
  • TUTORIAL AKAK MEMANG SENANG NAK IKUT 
  • HIASAN BLOG AKAK MENARIK 
  • dan sewaktu dengannya ...hehehe 

Hope akak happy datang ke blog Little Monster ok ...kalau ada salah dan silap harap dimaafkan ...sekian


16 ulasan:

  1. hye , saia dtg dari segmen yang sama :)

    happy blogging yer :)

    FOLLOW mine too

    http://neynaproperty.blogspot.com

    BalasPadam
  2. muja datang dari segment yang same,, muja folow,, :D
    http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  3. dari segmen lyssa ..
    nice blog ! =)
    sudah follow ..
    trimas sudi singgah blog niena ..

    BalasPadam
  4. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  5. dtg dr segmen yg sama :D
    jemput singgah blog muni ..

    http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

    BalasPadam
  6. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  7. datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

    BalasPadam
  8. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  9. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    BalasPadam
  10. dari segment lyssa secret
    4low u..4low me bck ya..

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  11. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  12. mendarat di sini=) http://saranghaesolehah.blogspot.com

    BalasPadam
  13. dr segmen same..da follow sini ^_^

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...