Entry King Merah pada minggu ini !

Sabtu, 14 Julai 2012

Bengkel " Additional Mathematic "


Sudah bersawang juga blog King Biru nie kan ? Biasalah King Biru bukannya boleh menghadap LAPTOP nie 24 jam , ada masa King Biru pergi study " buka muka buku " .


Oklah berbalik topik yang King Biru nak cerita nie , pada hari SELASA King Biru mengikut satu program iaitu BENGKEL " ADDITIONAL MATHEMATIC " . Memang best pergi ke bengkel tersebut . Ada juga input - input yang baru . So , memang rasa tak rugi pergi ke progarm tu .


Tetapi time suruh buat soalan , King Biru suka buat soalan QUADRATIC EQUATION dan VECTOR " betul ke ejaan tu " . Soalan itulah yang mula - mula King Biru akan buat . Second , soalan LINER LAWS memang makanan bagi King Biru " bukan nak berlagak jangan salah faham "


Bagi King Biru soalan itu memang senang bagi King Biru . Lepas tu soalan yang pasal LOG , memang King Biru suka " sebabnya pernah dapat markah penuh soalan tu " . Hehehe
Rajin tak King Biru ? Ini King Biru yang buat ok .


Tolong - menolong sesama kita .
Kawan - kawan kumpulan King Biru ...Tetapi ramai yang cakap add math nie susahlah . Sebenarnya kita tidak biasa dengan formula - formula dalam add math . Kita cuma biasa dengan formula dalam maths sahaja . Betul tak ? 


Satu lagi kurang buat latihan . Kalau meniru memang tak dapat apa - apa langsunglah . So yang penting , kita kena faham corek add math tu macam mana . 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...