Entry King Merah pada minggu ini !

Sabtu, 21 Julai 2012

Hang Out With My Friend At Sweet Apple


Cewah title entry King Biru kali ini . ENGLISH tu jangan main - main . Ala King Biru tak la GOOD sangat bahasa english nie . So , di sebabkan tak berapa good sangat tulah King Biru berusaha belajar . 


Ok berbalik pada topik yang asal . Pada mulanya seorang KAWAN BAIK King Biru plan untuk makan di SWEET APPLE CAFE . So , dia pun mengajaklah kawan - kawan sekelas yang lain untuk turut serta di dalam majlis MAKAN PETANG tersebut " ada ke istilah makan petang ? " .


Biasalah hari ini kan dah bermulanya PUASA . Sebab itulah hari semalam ajak keluar pergi makan sepuas - puasnya dengan MEMBER .


Sebelum kami bergerak ke tempat yang kami nak tuju tu , kami pergilah dahulu KELAS BIOLOGI . After sahaja kelas tamat , apalagi start sahaja motor terus pergi . Memang time tu tengah EXCITED sangat - sangat . Kami parking motor di HOSPITAL kerana kitaorang nak jalan kaki malas nak bawa motor . EXERCISES la sikit lagipun hospital dekat dengan bandar .


Sampai sahaja tempat yang kami ingin tuju tu ,memang terasa kepenatannya berjalan kaki daripada hospital terus ke sweet apple . Pelbagai aneka makanan yang kami pilih di sana . King Biru pilih NASI GORENG DAGING . Memang sedap gila . Rugi kalau tak cuba .


Maaf tunjuk makanan nie . Inilah makanan yang King Biru sebutkan tadi .
NASI GORENG DAGING . Jangan pula ada sampai yang terliuh .
Lepas tu berbuka di siang hari . Tak mau , tak mau .
Yang baju berwarna OREN tu FAKRIAH namanya . Merupakan budak baru di dalam kelas kitaorang .
Di sebelah Fakriah merupakan PENYELARAS di dalam plan nak keluar makan ini .
Nama dia AMIRAH .Bestfriend King Biru .
Ini pual ISMA ( Bestfriend King Biru ) dan AZRI
Ini pula NAQIB . Tengok tu kusyuk betul bila makan .
Sebelum makan , kita POSING dulu . Hehehe


Ha ini upacara suap meyuap . 


King Biru pun tidak ketinggalan . Serius lawak gambar nie . Hehehehe
Senyum jangan tak senyum .
Jejaka ini bernama NAQIB yang King Biru cakap tadi kusyuk bila makan tu .
Sebelum balik , snap gambar dulu . Hehehehe
Memang bestlah keluar semalam . Rasa nak keluar lagi . Pelbagai peristiwa yang LUCU belaku pada hari semalam . Semperna dah masuk ke bulan Ramadhan , King Biru ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN . Puasa jangan tak puasa pula ok .Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...