Entry King Merah pada minggu ini !

Jumaat, 24 Ogos 2012

Aktiviti Di Malam Hari ketika Bosan


Alamak . Tak lama lagi CUTI SEKOLAH akan tamat " hai sekolah tunggu saya " . Rasa cepat je nak habis cuti nie . Nak lagi cuti . Tapi apakan daya , dah nak SPM kena korbankan banyak bukan sikit ye . Hehehehe ...


Hari nie memang hari yang membosankan bagi King Biru . Mana taknya anak saudara dah balik . Dah sunyi rumah nenek dia nie . Kalau tak riuh je " tu baru best " . Semalam diaorang balik sempat lagi King Biru menumpahkan AIR MATA nie .


Mana taknya bukan selalu jumpa . Anak saudara King Biru tu pun dah lama tak jumpa . Bila jumpa , anak saudara macam tak kenallah . Jarang jumpa katakan . Bila dah dapat jumpa dan mula nak bermanja - manja dengan POK SU dia nie " Pok Su tu King Biru la " rasa berat je hati nak berpisah dengan anak saudara King Biru tu .


Kalau yang dah ada anak saudara mungkin dia akan memahami kot . Bagi yang tak ada lagi , buat - buatlah memahami . King Biru akan teringat akan lawak abang long King Biru dan gurauan dia . Gurau dia bukan benda yang tersinggung di hati tetapi gurauan yang membolehkan kita tergelak terbahak - bahak " jangan gelak sakai sangat ye "


Itulah di nama kenangan . Walaupun 4 hari sahaja , tetapi tetap best . Tetapi bukan benda itu yang King Biru nak hujahkan berdasarkan tajuk penting King Biru tu . Nampak sangat larinya . Yang atas tu hanyalah MUQADIMAH je " alamak ... panjangnya muqadimahnya " . Ha ... biasa bukan selalu ... Hehehehe


Malam nie King Biru keluar dengan kawan - kawan King Biru pergi melepak di TAMAN PERMAINAN . Malam - malam macam nie pergi taman permainan . Buat apa ? Nak tahu buat apa ? Cuma main BUNGA API je .


Hahahaha ... Macam budak - budak pun ada . Tetapi rasanya main bunga api nie tak mengira usia . Sesiapa pun boleh main bunga api tu . Bila King Biru main bunga api tu , teringat akan zaman sewaktu kecil dahulu . Zaman kecil dahulu memang tak sama dengan zaman dewasa sekarang . Bak kata pepatah " Bagai langit dan bumi "


Jomlah tengok gambar yang sempat King Biru tangkap tadi . Penat dah menaipnya . Hehehehe ... Ingat tak penat ke ha ...






Sikit je kan ? Sedih - sedih






Ha ini kawan - kawan King Biru . GHAUS dan IKHRAM .






Giliran King Biru pula untuk bermain . Hehehe ...






Suka sangat King Biru . Sampai nampak gigi . Hehehe ...






Itulah AKTIVITI DI MALAM HARI KETIKA BOSAN . Macam pelik je tajuk tu . Ada King Biru kisah ke . Hehehehe ... Siapa yang ada bunga api tu . Boleh ajak King Biru untuk main bersama . 




10 ulasan:

  1. selamat hari raya..gd luck for exam bro..sila lah dtg ke blog sy.http://ajax85.blogspot.com

    BalasPadam
  2. menumpahkan air mata tue yang penting .. sedih betul .. Kirim salam dekat anak saudara ye lain kali . hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha ... sabar je la ... insyaAllah

      Padam
    2. Asyik sabar jer .. Haha .. Nape tak ambil gambar time sedih . eeehhhh . hahah sila baca entry sy .. baca yang ayat last tue ...

      Padam
    3. Hahahahaha ... tak sempat ... hahahahha

      Padam
    4. Betul la ... huhuhuhu =)

      Padam
    5. Dah dah la update entry . Jom study .

      Padam
    6. hahahahaha ... bukan selalu ... =)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...