Entry King Merah pada minggu ini !

Jumaat, 10 Ogos 2012

Giveaway " Saya Nak Duit Raya " By Wawa


Hai semua ... Apa khabar semua ? adakah anda , anda dan anda berada dalam keadaan sihat ? kalau sihat Alhamdulillah . Kalau sebaliknya , lepas berbuka makanlah ubat ye . Ok sekarang kita dah masuk Ramadhan yang ke - 21 . Rasa sekejap je bukan .


Dan tak lama lagi kita akan menyambut BULAN SYAWAL pula . Tapi bagi yang tidak berpuasa penuh tak boleh raya tau . Hehehehehe " mak King Biru selalu cakap benda tu time kecil dulu " . Adakah korang semua dah membuat persiapan untuk menyambut HARI RAYA nanti ? King Biru plan nak SHOPPING SAKAN pada hari esok . Hehehehe .


Tadi dekat CBOX , King Biru dapat jemputan untuk join satu GIVEAWAY " lebih kurang macam segment la juga " siap TAG NAMA King Biru lagi . Siapa nak singgah ke blog beliau , boleh klik di ----> Gadis Cupcakes .


Dah lama King Biru tak join giveaway atau segment nie . Ramai yang ajak tapi masa tidak mengizinkan . Bila nak join , tengok - tengok dah sampai tarikh yang di tetapkan . Nak tahu King Biru join giveaway siapa ? Jom tengok gambar di bawah ....


Siapa nak join giveaway CIK WAWA " pengerusi giveaway tersebut " , anda semua bolehlah pergi ke blognya ---> ? Pinky Girl ?


Bermacam - macam hadiah yang di tawarkan oleh Cik Wawa nie . Blog dia pun CANTIK . Tenang je bila tengok . Apa lagi jangan fikir panjang - panjang . Join sekarang , nanti tak sempat .


King Biru nak tag blog siapa ye ? King Biru nak tag blog BESTFRIEND King Biru la . Tapi jangan lupa , rajin - rajinlah singgah di blog yang King Biru tag nie .2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...