Entry King Merah pada minggu ini !

Jumaat, 31 Ogos 2012

Hang Out With My Friend At Sweet Apple Again


Hari ini korang semua tahukan hari apa ? Hari ini ialah HARI KEMERDEKAAN negara kita yang ke - 55 Tahun . King Biru ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE - 55 .


Cerita yang King Biru ingin berceloteh di dalam blog ini , sebenarnya King Biru nak start berceloteh after hang out tu . Tetapi apakan daya , masa tidak mengizinkan . Sekarang nie pun King Biru sibuk dengan study untuk Trial dan hafal text King Biru tu . Sampai dah tak ambil peduli dengan blog King Biru nie .


Tetapi King Biru masih lagi sayang blog King Biru nie . Mana boleh tak sayang bukan ? Ok pada mulanya , kawan King Biru plan nak keluar makan di KFC . Tetapi ada kawan King Biru yang seorang nie tidak setuju . So , dia mencadangkan makan dekat SWEET APPLE .


King Biru pandu kepada kawan King Biru yang mencadang makan dekat KFC tu . Sebab dia yang plan nak keluar . Kalau dia nak pergi KFC , pergilah KFC . Kalau dia nak pergi Sweet Apple , pergilah Sweet Apple .


Kitaorang keluar agak lewat . Sampai sahaja di sana pukul 6 lebih rasanya . Bila dah order dan makan , tak sedar King Biru jam menunjukkan nak dekat pukul 7 . Cepat - cepat King Biru habiskan makanan King Biru . Tetapi ada cerita menarik belaku .


King Biru dan kawan - kawan King Biru nak kejutkan kawan King Biru iaitu AMIRAH . Sebabnya dia yang last bayar makanan dia . Kitaorang pergilah menyorok daripada dia . Apabila dia dah keluar , King Biru tengok dia nampak agak gelabah . Maybe dalam kotak pemikiran dia kitaorang tinggalkan dia , sebenarnya kitaorang menyorok daripada dia .


Last - last kitaorang menjerit nama dia . Hahahaha ... tengok muka macam nak menagis . Macam - macamlah benda menarik berlaku sepanjang kitaorang hangout pada hari itu . 


Inilah orangnya yang plan keluar makan di KFC .
Nama dia IKHRAM .


Ini pula yang King Biru cakap tidak setuju keluar ke KFC plan keluar makan di SWEET APPLE .
Nama dia AMIRAH .Ini pula ISMA .


Yang ini AZRI .


Sebelum balik , snap picture dahulu . King Biru bergambar dengan IKHRAM .


Ini gambar ISMA bersama dengan AZRI .


Giliran ISMA bergambar dengan AMIRAH pula .


Dah puas tengok telatah kami ? Sorry la gambar tak banyak pun . Tetapi King Biru nak minta maaf kepada kawan King Biru yang ingin mengikuti tetapi menyuruh keluar pada keesokan harinya tetapi King Biru tak boleh keluar pada keesokan harinya . Adalah sebab - sebab tertentu . Kawan - Kawan King Biru yang lain mungkin dah tahu .
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...