Entry King Merah pada minggu ini !

Ahad, 26 Ogos 2012

Pergi Rumah Terbuka Kawan King Biru


Bila sebut RUMAH TERBUKA , King Biru terbayang - bayang makan yang sedap - sedap belaka . Mana taknya makanan semuanya free di tambah dengan kelazatan dan kenikmatan makanan tersebut . Adakah korang sudah menghadiri rumah terbukan yang di jemput oleh kawan - kawan korang mahupun jiran - jiran korang ?


Jika sudah bolehlah SHARE dekat King Biru . Semalam King Biru pergi ke rumah terbuka tu agak lewat . Mana  taknya pergi pada waktu malam . Tetapi kawan King Biru sanggup tunggu King Biru . Sebenarnya King Biru tak dapat hadir pada sebelah petang adalah sebab - sebab tertentunya .


King Biru calling - lah kawan King Biru tu nak minta maaf di sebabkan tidak dapat hadir ke majlis rumah terbuka dia . Terus di mencelah perbualan King Biru padanya . Dia cakap dia tak simpan lagi makanan di sebabkan menunggu King Biru . Amboi sudi betul menunggunya .


Memperkenalkan inilah kawan King Biru yang sudi menunggu King Biru .
Nama dia AMIRAH .


Ini pula nama dia HUDA .


Ini pula KHALIL , AMIRAH dan King Biru sendiri ...


Ini AMIRAH denga TIKAH .


King Biru nak mengucapkan TERIMA KASIH kepada kawan King Biru tu kerana sudi menjemput King Biru datang ke majlis rumah terbuka dia . Memang Best . Hehehehe ... Tetapi King Biru paling suka ialah CAT DINDING rumah kawan King Biru tu . Warna dia BIRU . Suka - suka .
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...