Entry King Merah pada minggu ini !

Rabu, 6 Jun 2012

Bertemu Dengan Kawan Lama


Hai semua ... apa khabar ...??? diharap semua berada dalam keadaan sihat ok ... apa perasaan korang kalau jumpa kawan yang dah lama tak berjumpa ... peh ... mesti suka gila bukan ... tapi jangan jadi ORANG GILA sudah la ... 


Ok ... hari nie King Biru nak bercerita tentang BERTEMU DENGAN KAWAN LAMA ... seperti yang King Biru kata tadi ... kalau dah lama tak berjumpa ... lepas tu tibe - tibe berjumpa ... mesti suka gila bukan ...??? King Biru memang suka sangat - sangat tadi ... dapat juga berjumpa dengannya buat sekian lamanya ...


Pada masa King Biru masuk MTQ iaitu MAJLIS TADARUS AL - QURAN ... sekolah kawan King Biru jadi TUAN RUMAH ... so dengan harapan dapat jumpa dia ... sebelum pertandingan tu dah cakap dekat dia ... nanti nak jumpa ... dia pun bagi REACTION yang oklah ...


Lepas tu ... dah tiba hari pertandingan tu ... King Biru dengan excited nye memang nak sangat jumpa dia ... nak borak macam dekat sekolah lama dulu ... last - last dia tak ada ... agak hampa juga time tu ... King Biru cuba buka FB ... tak lama lepas tu ... dia ONLINE ... King Biru cakaplah ...


King Biru : " KENAPA KO TAK ADA TADI ... PUAS AQ CARI KO "
Mimi           : " SORRY LA ... TADI AQ ADA KELASLAH ... TAK SEMPAT NAK TENGOK  KO "


Pada hari ini ... King Biru pun dapatlah berjumpa dengan dia ... dia ajak King Biru keluar ... mana taknya ... kawan lama tak jumpa ... memang King Biru nak sangat jumpalah ... akhirnya jumpa juga ... sebelum nak pergi jalan - jalan tu ... pergilah makan dekat SWEET APPLE dulu ... dia ajak makan dekat situ ... King Biru open je la ...




hahaha ... siapa tak kena dengan jejaka idaman malaya nie ... PERASAN BETUL 
hehehehe ...





ha inilah kawan King Biru yang dah lama tak berjumpa tu ...
tapi maaflah ye ... dia memang jenis pemalu sikit ...
nama dia SYARMIMI ...





ha ini pula AMIRAH ...
siapa tak kenal ... wanita melayu terakhir katakan ...
hehehehe ...



Ha ... dah penuh perut nie ... sumbat dengan bermacam - macam aneka makanan ... so ... pergilah jalan - jalan cuci mata apa yang patut ... tapi King Biru just beli PENCUCI MUKA sahaja ... ayat pasrah nampak ...  dah puas cuci mata dan pergi shopping apa yang patut ... so lokasi seterusnya adalah RUMAH ... masa untuk balik rumah ... 


Oklah itu sahaja cerita King Biru pada kali ini ... kalau King Biru ada buat salah dan silap ... King Biru minta maaf ok ... sekian



4 ulasan:

  1. awesome blog . biru . i like :DD

    BalasPadam
  2. @Cieyka Girl | Thank You ... blog kamu pun sama =)

    BalasPadam
  3. King ungu :thank you .ehhehe.you orng mna ?umur?

    BalasPadam
  4. @Cieyka Girl | saya orang pahang ... tahun nie saya SPM ... mesti kamu tahu umur saya berapa bukan ...??? kalau nak tahu lebih tentang saya ... kamu boleh pergi dekat OWNER ... =)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...