Entry King Merah pada minggu ini !

Ahad, 3 Jun 2012

Saya Suka Subjek Fizik


Hai semua dan selamat pagi ... apa khabar ...??? sekarang King Biru dah sihat ... hehehe ... alhamdulillah ... kalau korang tak berapa nak sihat time tu ... jangan jadi macam King Biru ... degil nak update blog ... hehehe ...


Ok cerita King Biru pada pagi yang nyaman nie ... cewah ... King Biru akan menceritakan tentang SAYA SUKA SUBJEK FIZIK ... time zaman persekolahan korang semua ... bagi yang dah habis zaman persekolahan la ... subjek apa korang minat ...??? bermacam - macam subjek yang korang minat ... betul tak ...??? 


Kenapa King Biru suka subjek FIZIK  ...??? jawapannya senang sahaja ... sebab King Biru MINAT ... hehehehe ... tak ada lah ... sebabnya ... King Biru nampak macam subjek fizik senang nk SCORE  ... riak nampak ... mana ada la ... hehehe ...






PHYSICS



Ok tak PICTURE King Biru yang nie ...??? hehehehe ... jangan KUTUK sudah la ye ... tapikan ... ramai orang cakap yang fizik susah ... sebenarnya ... kena banyak buat latihan ... kalau dah banyak buat latihan ... mesti subjek tu akan jadi senang ... kalau tak percaya ... cubalah buat ... kalau dah buat banyak latihan ... tapi still lagi lemah ... tak tahulah nak cakap macam mana ...


Oklah ... itu sahaj cerita King Biru pada kali ini ... kalau King Biru ada buat salah dan silap ... King Biru minta maaf ok ... sekian



2 ulasan:

  1. sy tak suka subjek fizik masa sekolh dulu, tp subjek ni la yg sy selalu dpt markah tinggi, yg sy suka tu la dpt markah rendah, haha :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha ... betul juga tu ... =)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...